Massale ontmoeting van internet-klaverjasvrienden

Ruim 350 klaverjasliefhebbers komen in november bij elkaar in een vakantiepark in Weerterbergen om gezamenlijk een kaartje te leggen. Alle klaverjassers hebben elkaar ontmoet op het internet, via de grootste online spelletjes community Spelpunt.nl. Door middel van deze bijeenkomst willen de kaarters hun online vriendschap een extra dimensie geven.

Ruim 350 klaverjasliefhebbers komen van 9 tot 12 november aanstaande bij elkaar in vakantiepark Roompot in Weerterbergen om gezamenlijk een kaartje te leggen. Alle klaverjassers hebben elkaar ontmoet op het internet, via de grootste online spelletjes community Spelpunt.nl. Door middel van deze bijeenkomst willen de kaarters hun online vriendschap een extra dimensie geven.

Het wordt in november de dertiende keer dat het toernooi voor en door Spelpunters wordt georganiseerd. “Mensen komen speciaal naar Weerterbergen voor een stukje ouderwetse gezelligheid”, aldus Arlinde van Leuveren, Community Manager van Spelpunt.nl. “De eerste contacten worden online gelegd, daarna worden mensen vrienden en vervolgens willen ze elkaar ontmoeten. Het is duidelijk te merken dat deze ervaring een positieve uitwerking heeft op de sfeer binnen de community ofwel de online gemeenschap. Het is meteen een sprekend voorbeeld van succesvolle online vriendschappen”.

Spelpunt waardeert het initiatief van de klaverjassers ten zeerste. Het bij elkaar brengen van mensen is één van de belangrijkste pijlers van Spelpunt.nl. De internetsite is dagelijks de ontmoetingsplek van enkele tienduizenden mensen. Al deze mensen hebben op verschillende manieren contact met elkaar, zo worden de spelletjes worden altijd mét en tegen anderen gespeeld. Tijdens en na het spelen wordt er druk gebabbeld in de chatrooms en foto’s geshowd in de persoonlijke pagina’s.

Het initiatief van de klaverjassers om in het echte leven samen te komen is een mooie uitwerking van de ideologie van Spelpunt.

Over Spelpunt.nl

Spelpunt is de Nederlandse tak van GamePoint B.V., marktleider op het gebied van casual multiplayer webgames in Nederland. Op de site van Spelpunt worden diverse kaart-, bord-, barspellen aangeboden en sinds kort ook Bingo. Alle spellen draaien om het plezier van samen spelen. Per maand worden er in totaal ongeveer 120 miljoen minuten gespeeld.

Leave a Comment