Indoor Golfcentrum Almere opent 1 september 2007

Op 1 september 2007 opent Indoor Golfcentrum Almere haar deuren. Daarmee heeft golfminnend Nederland een nieuwe mogelijkheid om altijd, ook ‘s avonds en bij slecht weer ‘zijn slag te slaan’. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom om voor een klein bedrag zolang op de greens en drivingrange te spelen als men wilt. ProTee United is de leveranciers van de golf simulators. Daarmee is een levensechte ervaring voor indoor golfers gegarandeerd.


Ook in Den Haag mogelijk indoor golf


Dennis van Drie, directeur van ProTee United: “Uiteraard juichen we de komst van indoor golfcentra van harte toe. We leveren drie simulators in Almere en hopen dat er snel meer centra volgen. Er is al sprake van een soortgelijk centrum in Den Haag. Een mooie oplossing voor iedereen die overal en altijd levensecht wil golfen. En ook pro’s kunnen in deze centra terecht, want er is geen betere manier om de swing te perfectioneren dan met een simulator. In 1,5 uur tijd kan men 18 holes aflopen, alsof men buiten is!”


Iedereen is welkom


Het Indoor Golfcentrum Almere wil toegankelijk zijn voor iedereen. Daarom zijn er geen financiële of technische voorwaarden. Iedereen kan met eigen golfspullen (die eventueel ook door het centrum beschikbaar worden gesteld) zoveel oefenen als men wil. Daarnaast biedt het centrum een golflounge en diverse vergaderfaciliteiten. Op 1 september openen de deuren, de officiële opening vindt plaats in oktober.Leave a Comment