Moves ondernemer nieuwe presentator Nederland in Beweging

Vanaf 10 september dagelijks op Nederland 1Nederland in Beweging, het dagelijkse gymnastiekprogramma op Nederland 1 heeft een nieuwe presentator. Hij heet Duco Bauwens, is 34 jaar oud en in het dagelijks leven Moves ondernemer in Nieuw-Vennep. Hij zal vanaf maandag 10 september samen met Olga Commandeur het AVRO-programma presenteren.

Duco Bauwens (34) is al jaren actief als sportinstructeur en richt zich in zijn eigen Moves studio met name op 40+ers. ‘Mijn persoonlijke doel is om zoveel mogelijk mensen op een verantwoorde en plezierige manier in beweging te krijgen. Sport en bewegen heeft op meerdere manieren aan mijn leven een positieve bijdrage geleverd en dat gun ik anderen ook. Het AVRO-programma Nederland in Beweging biedt hiervoor een unieke kans’ aldus Duco.

Olga Commandeur is bijzonder ingenomen met de keuze voor Duco Bauwens. ‘Ik sta te popelen om samen met Duco Nederland iedere morgen weer in beweging te krijgen met als doel Nederlanders bewust te maken van het feit dat bewegen en gezonde voeding essentieel zijn voor ieders welzijn’, aldus Olga.

De AVRO en de samenwerkende partners zijn verheugd dat het programma weer zo snel op het scherm kan komen. Hoe zeer het programma in de behoefte voorziet bleek uit de overstelpende hoeveelheid reacties die de afgelopen maanden zijn binnengekomen. De formule blijft overigens ongewijzigd. Een grote verscheidenheid aan oefeningen, vragen en weetjes over gezondheid en bewegen, voedingsadviezen en tips van een sportarts wisselen elkaar gedurende het programma af.Leave a Comment