Nederlandse golfers ontwikkelen golfballen met advies

Twee golfende ondernemers ontwikkelden de afgelopen maanden de advies-golfbal en introduceren die nu via de webshop remarkaball.nl. De golfbal, met inspirerende teksten zoals `enjoy’ en `1 stroke at a time’, helpen de golfer zich te concentreren op zijn slag en te herinneren wat belangrijk is voor zijn spel. Een innovatief hulpmiddel binnen de regels van het spel.

“Ik heb me aangeleerd om vlak voor mijn golfslag bewust naar de tekst op de bal te kijken” verteld Piet Klein, een van de initiatiefnemers. “Tijdens de wintermaanden las ik het boek Zen golf. Hier leerde ik dat als je je concentreert op een zintuiglijke waarneming, gedachten over omgeving, verleden of toekomst buitengesloten worden. ”

Het idee van de advies golfbal was geboren. Door een inspirerende tekst op de golfbal te drukken werkt dat als advies die de speler helpt te herinneren wat belangrijk voor hem is tijdens zijn spel. En het is een duidelijke tekst waar de zintuiglijke waarneming, kijken, op gericht kan worden.

De advies golfbal is bedrukt in de fabriek. Dit betekent dat het advies onder de beschermlaag is aangebracht waardoor bedrukking van het advies lang meegaat. Naast het advies is de bal ook voorzien van een lijnmarker voor het putten. De advies golfbal is in kleine aantallen te bestellen en vanaf 12 stuks zonder administratie – en verzendkosten.


Over remarkaball.nl


www.Remarkaball.nl Remarkaball.nl is op 1 januari 2007 opgericht in Nijmegen en levert de advies golfballen via haar nieuwe webshop. Naast de advies golfbal levert Remarkaball golfballen met afbeeldingen van Hollandse windmolens in Delfts blauw en de gehele range Nassau golfballen.


Leave a Comment