Met de internationale trein naar winkelwalhalla Oberhausen

70.000 vierkante meter overdekte winkelruimte met daarin ruim 200 winkels: Oberhausen CentrO is hèt winkelwalhalla van Europa. Een ideale plaats om deze zomer een dagje te winkelen. NS Internationaal zet zomershoppers vanaf Utrecht binnen anderhalf uur af in hartje Oberhausen. Vooral op het gebied van de laatste mode is Oberhausen CentrO de ‘place to be’. Modebewuste shoppers kunnen de nieuwste designkleding vinden bij winkels van Esprit, Mango, Miss Sixty, Zara, s. Oliver, Tommy Hilfiger, Lacoste, Puma en nog veel meer. Dus vergeet Maastricht, Utrecht of Groningen – Oberhausen is de ideale bestemming voor een verrassend dagje zomershoppen.

Oberhausen heeft de zomerse bezoeker nog veel meer te bieden dan het grootste winkelcentrum van Europa. In het gloednieuwe stadscentrum bevindt zich eveneens een sfeervolle promenade met gezellige terrassen, bistro’s, cafés, ijssalons en kroegen. Ook voor amusement zijn bezoekers in Oberhausen aan het juiste adres. Zo zijn alle wonderen van de onderwaterwereld met eigen ogen te aanschouwen in Sea Life, kunnen theaterliefhebbers hun hart ophalen in het musicaltheater van Joop van den Ende Producties en maken kinderen plezier in het aangrenzende pretpark. De meest recent toegevoegde attractie is het Tree2tree-park: een wereld in de boomtoppen. Avonturiers kunnen zich hier acht meter boven de grond van boom tot boom verplaatsen met touwbruggen.

Oberhausen is dichtbij en uitstekend per trein bereikbaar. NS Internationaal rijdt ook in de zomer met ICE International zeven keer per dag rechtstreeks naar Oberhausen Vanuit Amsterdam en Utrecht duurt de comfortabele reis één uur en vijftig minuten respectievelijk anderhalf uur. Vanuit Arnhem duurt het slechts drie kwartier totdat reizigers uitstappen vlakbij het winkelparadijs van Europa. Vanaf het station Oberhausen is het vijf minuten met de tram of bus, of tien minuten lopen naar het winkelcentrum. Een retourticket van Amsterdam naar Oberhausen is al vanaf 40 euro per persoon online te boeken.

“Met NS Internationaal begint een zomers dagje of weekendje weg al in de trein in plaats van pas bij aankomst op de plaats van bestemming. Op het moment dat reizigers de trein instappen, laten ze parkeerproblemen, files en kaartleesperikelen achter zich”, zegt Linda Schulte, Hoofd Marketing NS Internationaal. “Reizigers kunnen op hun gemak een tijdschrift lezen, kletsen of genieten van een kop koffie. Dankzij het comfort en de ontspanning in ICE International vliegt de reistijd voorbij. Voordat ze er erg in hebben, zijn treinreizigers gearriveerd op de plaats van bestemming.”

Oberhausen is per ICE International snel en voordelig te bereiken.Leave a Comment