Yoga TV.nl nieuw online kanaal voor gratis yogalessen

Het online mediabedrijf Blacklemon lanceert vandaag YogaTV.nl: de eerste Nederlandse online yoga zender. Via de website bieden verschillende yogadocenten online yogalessen aan van maximaal 30 minuten. Kijkers kunnen de lessen gratis volgen.

Yoga groeit al jaren enorm in populariteit. Het is een gezonde manier om het lichaam in conditie te houden en het zorgt voor stressvermindering en betere concentratie. Onderzoekers hebben aangetoond dat yoga ook helpt tegen depressiviteit en migraine.

In de Verenigde Staten is online yoga al een enorme trend. Joris van Duijnhoven, directeur van Blacklemon, is er van overtuigd dat nu ook de Nederlandse markt er klaar voor is. “In onze huidige samenleving racen mensen vaak van hot naar her en is het inbouwen van sport- en rustmomenten een hele opgave. Yoga kan dan een manier zijn om die rust toch te vinden. Met de online yogalessen wil ik deze drukbezette mensen bereiken zodat ze op een makkelijke en toegankelijke manier kunnen leren hoe ze yoga kunnen beoefenen.”

De webzender gaat verder dan alleen het aanbieden van yogavideo’s. YogaTV is een webcommunity voor iedereen die ge├»nteresseerd is in gezond en bewust leven. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om via de website naar restaurants en winkels te zoeken waar voornamelijk fair-trade producten worden verkocht.Leave a Comment