Elke plaats in Nederland uitgebreid op Google Maps

Xperience Webdevelopment uit Volendam heeft in samenwerking met Yellow Lemon Tree uit Leusden de website ‘www.my-hotspot.nl’ gelanceerd. My-hotspot.nl is de grootste website op het Internet in zijn soort en bevat meer dan 25.000 handige, leuke en interessante Google Maps locaties (hotspots), gerubriceerd in 38 categorieën en tevens opvraagbaar per plaats in Nederland en per land en tevens een uiterst handige routeplanner.

Alle golfbanen, pretparken, restaurants, hotels etc.

Op de website zijn onder meer alle: golfbanen, hotels, restaurants, campings, flitspalen, Delifrances, McDonalds, Burger Kings, NS Stations, pretparken, casino’s, dierentuinen, Center Parcs en voetbalstadions in Nederland te zien. Daarnaast duizenden andere locaties in binnen- en buitenland zoals: alle formule I circuits, huizen van beroemdheden en bekende musea, parken, pleinen, tunnels, bruggen, vliegvelden, kastelen, paleizen, militaire locaties, ramplocaties, religieuze gebouwen en nog veel meer.


Zeer gebruiksvriendelijke navigatie


Navigeren gaat uiterst simpel. De kaart van een willekeurige lokatie kan direct worden opgeroepen door het adres of de postcode van die lokatie in te geven. Ook kan er worden gebladerd op categorie, plaatsnaam en land.


Routeplanner


De website beschikt over een uiterst handzame en handige interface naar de routeplanner functionaliteit van Google. Begin en eindpunt van de route kunnen zowel op adres als op coördinaten worden ingegeven. De coördinaten kunnen automatisch worden ingevuld.


Hotspots aanmelden


Bezoekers kunnen eenvoudig zelf hotspots aanmelden zoals het lokale zwembad, de bioscoop, de kerk, het hotel, museum, sportpark, sporthal, brug, tunnel, station, park of welke gemeenschapsplaats of interessante plaats dan ook.


Uw woonplaats


Snel de hotspots uit uw eigen woonplaats oproepen of op de eigen website zetten kan door middel van de link:

www.my-hotspot.nl?rotterdam (vervang Rotterdam door uw eigen plaatsnaam).


Gratis kaart op uw website


Op een éénvoudige manier is het mogelijk zelf een Google Maps kaart voor een eigen website te genereren. Zet de pion op de website op de juiste plaats, vul wat aanvullende gegevens in en my-hotspot.nl genereert een stukje code dat u op uw website kunt plaatsen.
Leave a Comment