Ilse Media lanceert zoekdienst voor reizen

ilse reizen maakt het reisaanbod transparantOnder de naam ‘ilse reizen’ lanceert ilse media vandaag een totaal nieuwe zoekdienst voor reizen. Deze onafhankelijke zoekdienst, die is ontwikkeld in samenwerking met technologie partner Ciderhouse, maakt het vakantieaanbod voor de consument transparant. Hierdoor is het niet langer nodig om meerdere sites van touroperators of reisagenten af te surfen op zoek naar het beste én beschikbare vakantieproduct. De gebruiker oriënteert zich bij ilse reizen, maar is de ideale vakantie eenmaal gevonden, dan klikt de gebruiker door naar de boekingspagina van de desbetreffende reisorganisatie om de boeking te realiseren.

ilse reizen helpt consumenten, als onafhankelijke partij, bij het vinden van hun ideale bestemming en hun ideale vakantieproduct. Nils Rooijmans, manager ilse.nl: “Er is behoefte aan een website die het totale reisaanbod op een overzichtelijke en onafhankelijke manier doorzoekbaar maakt. Reisaanbieders zijn juist op zoek naar manieren om het eigen vakantieproduct zo gericht mogelijk bij de doelgroep te brengen. Als onafhankelijke zoekdienst brengt ilse reizen vraag en aanbod bij elkaar. Ilse reizen maakt het mogelijk om heel uitgebreid te zoeken aan de hand van tal van persoonlijke voorkeuren. Hierbij kunnen zelfs zaken als de weersverwachting (temperatuur, neerslag) of de temperatuur van het zeewater bij de zoekopdracht worden betrokken”.

Voor de consument kunnen nu ook verschillende onderdelen van de vakantie, zoals een vliegticket, accommodatie en een huurauto in één zoekproces worden afgehandeld. Daarnaast worden tarieven via ilse transparant. Vooral bij vliegtarieven levert dat de consument veel inzicht op bij het vergelijken van tarieven en het vinden van de laagste prijzen in de markt.

De ilse reizen website, die zal draaien onder reizen.ilse.nl , maakt gebruik van de geavanceerde travel search-technologie (US patent pending) van CiderHouse, een van de grootste software en content ontwikkelaars gespecialiseerd in de reisbranche.Leave a Comment