Kieskeurig.nl beste vergelijkingssite van Nederland

Grootste vergelijkingssite sleept Thuiswinkel Award in de wachtGisteravond heeft www.kieskeurig.nl de prijs voor beste vergelijkingssite in ontvangst genomen tijdens de uitreiking van de jaarlijkse Thuiswinkel Awards. Hierbij liet Kieskeurig andere vergelijkingssites als Vergelijk.nl en Kelkoo achter zich.

Voor de zesde keer werden de awards uitgereikt aan wat volgens consumenten de beste thuiswinkels zijn. Kieskeurig.nl behaalde het hoogste rapportcijfer in de categorie ‘beste vergelijkingssite’. De Thuiswinkel Awards zijn een initiatief van de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards, een onderdeel van Thuiswinkel.org. Met de onafhankelijke verkiezingen wil de Stichting de thuiswinkelbranche bij consumenten en webwinkels op een positieve manier onder de aandacht brengen.

De thuiswinkelwebsites konden zichzelf aanmelden voor de verkiezing. Nadat de consumenten hun stem hadden uitgebracht op hun favorieten, zijn de sites met de meeste stemmen genomineerd voor de awards. De uiteindelijke winnaar is vervolgens bepaald aan de hand van rapportcijfers van het publiek. De thuiswinkel met het hoogste gemiddelde cijfer mag zich het komende jaar de beste van Nederland noemen.

“Als grootste Nederlandse vergelijkingssite, met dagelijks 140.000 unieke bezoekers, mogen we ons nu ook de beste noemen. De continue focus op de consument, iets waar oprichters Janet Sellis en Henri Hoetink altijd heel scherp op bedacht waren, heeft zijn vruchten afgeworpen. Dat het publiek ons nu verkiest, is een mooie bevestiging dat Kieskeurig.nl echt ‘voor én door consumenten’ is”, aldus Minouk Fieggen-Verkerke, Hoofd Marketing bij Kieskeurig.nl.Leave a Comment